Välkommen till en eftermiddag om hälsa – SIOS Kvinnokommitté

SIOS Kvinnokommitté anordnar en föreläsning om kvinnohälsa, söndagen den 27 oktober. Läkare Antonios Valachis, docent i onkologi vid Universitetssjukhuset Örebro kommer att berätta om sitt arbete med att förebygga bröstcancer och Tatiana Eliasson och Lena Gyllenman från SIOS Kvinnokommitté kommer att tala om psykisk ohälsa hos barn.

Datum och tid: söndag 27 oktober, kl. 13.30- ca.15.30

Plats: Bellmansgatan 15, 1 trp 118 47 Stockholm (T-bana Mariatorget). Porttfn.

Program:
13.30-14.30 Antonios Valachis om bröstcancer.
14.30-15.15 Tatiana Elisasson och Lena Gyllenman om psykisk ohälsa hos barn.

Vi bjuder på fika!

OBS Obligatorisk föranmälan till: lisa.hellmark@sios.org


Om SIOS Kvinnokommitté:

SIOS Kvinnokommittén är partipolitiskt och religiöst obunden och som i samarbete med medlemmarna och andra demokratiska krafter vill verka för ett mångkulturellt samhälle som präglas av språklig och kulturell pluralism, jämlikhet och mångfald. Kommittén är en självständig kvinnosammanslutning inom Samarbetsorgan för etniska organisationer i Sverige (SIOS).