Inbjudan till SIOS Kvinnokommittés Mat – och Kulturfestival!

Kom och njut av kulturen och maten som vi har att erbjuda! Vi öppnar dörrarna till Brommasalen kl.12.00 och det första uppträdandet börjar klockan 12.30 och sen fortsätter vi med uppträdanden och musik under hela dagen.
Det kommer att finnas mat, bakverk, kaffe och te att köpa för en kostnad av 5 kr styck.

VÄLKOMMNA!

Medverkande:
Assyriska Kvinnoförbundet
Eritreanska Riksförbundet i Sverige
Grekiska RF:s kvinnokommitté
Kurdiska RF:s kvinnokommitté
Polska RF:s kvinnosammanslutning
Serbernas RF:s kvinnoorganisation
Turkiska Kvinnoförbundet

Arrangör: SIOS Kvinnokommitté

SIOS Kvinnokommitté är en självständig kvinnosammanslutning inom SIOS. Kvinnokommittén är partipolitiskt och religiöst obunden och som i samarbete med medlemmarna och andra demokratiska krafter vill verka för ett mångkulturellt samhälle som präglas av språklig och kulturell pluralism, jämlikhet och mångfald. Kvinnokommittén vill främja och delta i utvecklingen av ett mer demokratiskt och jämställt samhälle