Den Serbiska ungdomsorganisationens årsmöte hölls framgångsrikt

🎉 Den 24 februari 2024 höll Serbiska Ungdomsorganisationen i Sverige sitt ordinarie årsmöte, arrangerat av Serbiska förening från Västerås stad. Tack för din exceptionella gästfrihet och organisation!

🙏 Vi är tacksamma för det ideala och konstruktiva arbetet med årets möte, samt alla representanter för serbiska föreningar från hela Sverige som var närvarande hos oss. Vi välkomnar de nya medlemmarna Matija, Ružica, Pavle och Dragan. Vi uttrycker också vår tacksamhet för arbetet och engagemanget från de som lämnade ungdomsorganisationen: Natalija Pantić, Jovana Šešlak, Marko Škorić och Jovana Kisić.

🤝 Vi hoppas på framgångsrikt samarbete och arbete av alla medlemmar i förvaltningen, samt alla serbiska föreningar från hela Sverige under det kommande året. Än en gång ett stort tack till alla, och vi ses snart på någon av nästa aktiviteter!

Teamet som utgör styrelsen och beredningarna efter sammanträdet:

Kristian Matić (ordförande)
Sofia Mladenović (vice ordförande)
Marija Ilić (ledamot)
Stefan Nešković (ledamot)
Ružica Vasić (ledamot)
Pavle Škorić(suppleant)
Aleksandra Radulović (revisor)
Dragan Orelj (revisor)
Jovan Mitrić (stadgeberedning)
Matija Danilović (valberedning)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *