Framgångsrikt genomfört kvinnoorganisationsårsmöte i SKF ”Srbija” Malmö

Vi vill dela glädjen och framgången vid den nyligen genomförda kvinnoorganisationens samling inom SKF ”Serbia” i Malmö, som hölls den 10 februari 2024.

Vår organisation samlade 13 delegater med ytterligare stöd av 8 observatörer som berikade diskussionerna och bidrog till den inspirerande miljön.

Ordförande för kvinnoorganisationen, Brankica Pušac, presenterade rapporten om arbetet under föregående år och lyfte fram de framgångar, evenemang och viktiga aktiviteter som bidrog till att stärka enheten och vikten av kvinnors roll i vårt lokalsamhälle.

Öppenhet i den ekonomiska förvaltningen var avgörande. Den ekonomiska rapporten presenterades och antogs enhälligt, vilket bekräftade en ansvarsfull användning av medel till gagn för hela samhället.

Medlemmarna deltog tillsammans i att skapa planer för det kommande året. Initiativen inkluderar kulturevenemang, humanitära åtgärder och utbildningsseminarier, med särskilt fokus på inkludering och engagemang för alla medlemmar.

Vi vill tacka alla delegater, observatörer och medlemmar som gjorde denna årsmöte extremt framgångsrik med sitt engagemang. Ditt stöd är avgörande för tillväxt och utveckling av vår organisation.

Håll utkik för mer information om kommande evenemang och projekt. Tack för ditt stöd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *